permanente
WEBSHOP
GROEPSAANKOOP
2023
Menu
Winkelmandje

Onze merken

In ons aanbod zitten veel verschillende merken van speel- en organisatiemateriaal. We benoemen hier de merken die onze speelvisie ondersteunen: stimuleren van avontuurlijk & vrij spelen, buitenspelen of merken die enkele van onze waarden delen zoals bijvoorbeeld duurzaamheid. .

BS Toys - BuitenSpeel

BS Toys bestaat al sinds 2006. Omdat spelen essentieel is voor kinderen is de missie van BuitenSpeel om iedereen aan het spelen te krijgen, ongeacht de leeftijd.

BuitenSpeel maakt met hun merk BS Toys, kwalitatief speelgoed dat zowel actief als educatief is. Ze willen kinderen laten spelen zonder smartphone, tablet of computer. Niet dat ze tegen technologie zijn, maar ze willen dat kinderen op ontdekking kunnen gaan door te spelen, klimmen, springen en samen te werken. 

In hun hoofdkantoor in Haarlem (Nederland) ontwikkelen, vormen en testen ze hun spelen en speelgoed uit waar kinderen uren actief mee kunnen zijn en al spelend kunnen leren.

Berg - Trampolines & Gocarts

BERG laat je laten je springen, rijden en vliegen in de buitenlucht. Al sinds 1985 hebben ze ervaring in het ontwikkelen van speelgoed voor actief buitenspeelplezier. BERG ken je van zijn trampolines, gocarts en bolderkarren van topkwaliteit. Alle producten worden gemaakt met oog op veiligheid. 

BERG heeft respect voor het milieu. Ze ontvingen in 2021 een zilvere Cradle-to-Cradle certificering.

BERG verlengt hun garantietermijn van skelters en ride-ons van 2 naar 3 jaar. Op deze manier willen ze meewerken aan duurzaamheid, want hun producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. 

Greentoys

Bij Greentoys zit zowel spelen als duurzaamheid in hun DNA. De beste manier om veranderingen ten goede van het milieu en klimaat aan te moedigen is door dit te doen via de producten die mensen kopen.

Speelgoed van Greentoys is gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal. Veel wordt gemaakt met het recycleren van melkflessen. Plastic van greentoys is vrij van BPA, ftalaten en PVC. Ook hun verpakking is gerecylceerde karton en bedrukt met soja-inkt. 

EXIT Toys

Voor EXIT Toys is buitenspelen een feest. Buiten beleven kinderen de mooiste avonturen. EXIT Toys besteed veel aandacht aan het ontwerp van hun producten en kiest voor de beste materialen zodat hun producten jarenlang kunnen meegaan. Buitenspeelgoed van EXIT Toys krijgt niet alleen een mooie strakke en moderne vormgeving. Ze zijn ook veilig ontworpen.

Hop Up

Maak ruimte voor vrij spel. 

Hop Up is een innovatief speelconcept voor organisaties waar kinderen tussen 3 en 12 jaar spelen, leren en beleven. Met de Hop Up Playgrounds, een bundel van moduleerbare speel-elementen, laten ze hun creativiteit de vrije loop. Afhankelijk van hoe jij Hop Up wil inzetten, kies je de Playground die bij jouw organisatie past.

De Hop Up elementen zijn onbestemd. Je kan dus spelen met een open doeleinde. Het opzetten kan gemakkelijk samen met de kinderen. Je kan er ook leuke geborgen 

Hop Up is recycleerbaar en is helemaal ‘Made in Belgium’. Voor de productie van Hop Up werken ze samen met sociale economiebedrijven. Hun producenten staan garant voor een ethische productie met respect voor mens en milieu.

Okido

Okido Toys is al ruim 40 jaar de specialist in het produceren van duurzame driewielers, tweewielers, steps, bolderwagens en speeltoestellen.

Iedereen die het merk Okido kent, weet dat ze oersterke producten maken.  Door gebruikt te maken van kwalitatief en duurzaam materiaal is het speelgoed van Okido Toys uitermate geschikt voor intensief gebruik op speelpleinen, basisscholen, kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang. 

Okido Toys staat garant voor kwaliteit, veiligheid, eindeloos speelplezier en vooral lachende gezichten die voorbij komen 'rollen' 😊

Waytoplay

Waytoplay is de originele flexibele autobaan. Fantasie bepaalt de route, die eindeloos aanvulbaar is met en ander speelgoed en daarom nooit eindigt.

Waytoplay is ontstaan uit een gedeelde familiepassie voor spelen met autootjes in de zon en het zand. Vader, bedenker en ontwerper Sybren creëerde waytoplay voor zijn zoon Joep, in 2003. Waytoplay wordt gemaakt in Nederland. Ze werken ook samen met een sociale onderneming waar ze werk bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

[pagina in opbouw]