permanente
WEBSHOP
GROEPSAANKOOP
2023
Menu
Winkelmandje

DISCLAIMER

De website www.materiaalmagazijn.be en alle onderdelen daarvan is eigendom van MateriaalMagazijn BV met ondernemingsnummer BE 0477.089.055.

We streven ernaar om alle informatie op de website zo correct mogelijk weer te geven en actueel te houden. We kunnen dus ook onze website en haar inhoud steeds wijzigen, aanvullen of verwijderen. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd aan de verwachtingen voldoet. Indien er onjuistheden zijn zal MateriaalMagazijn de inspanning leveren om dit zo snel als mogelijk recht te zetten.
Specifiek voor prijzen en ander informatie op onze websites geldt een voorbehoud van programmeer- en typfouten.

De inhoud van onze websites zoals merken, productnamen, logo’s, afbeeldingen, teksten, e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan MateriaalMagazijn BV of rechthoudende derden.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

MateriaalMagazijn is niet verantwoordelijk voor eventuele directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie, producten en diensten.


Heb je vragen over de kwaliteit van de inhoud of beveiliging, neem dan contact met ons op via .